De Zomer van Mozart

De VZW Klassiek In’t Groen organiseert op 9 Juli de tweede editie van Klassiek aan Zee, en daarvoor verhuizen ze aan de prachtige art-deco 4Rotonde’

Het programma

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) is een van de grootste artiesten uit de muziekgeschiedenis. Het Weense wonderkind leefde 35 jaar maar schreef meer dan 600 composities. 

De veelzijdigheid van Mozart onderscheidde hem van alle andere componisten, Wolfgang schreef muziek in alle genres. Opera, kamermuziek, koor- of symfonische muziek, hij excelleerde in alle muziektradities.

Robert Grosslot

Artistiek directeur Robert Groslot en casting director Aaron Wajnberg namen een duik in het geniale oeuvre van de meester en selecteerden zijn mooiste aria’s, koren en passages uit zijn symfonieën.  

De solisten tijdens deze editie van Klassiek aan Zee zijn topstemmen uit de Vlaamse operawereld, met de sopranen Tineke Van Ingelgem, Morgane Heyse en Baritons Danylo
Matviienko en Kris Belligh zij werken samen met het koor Waelrant en het symfonische orkest The Great Globe Orchestra olv. Robert Grosslot.

Tineke van Ingelgem
Morgane Heyse
Danylo Matviienko
Kris Belligh
Foto's: https://klassiekinhetgroen.be/

De avond start om 19u00 met de opening van ‘Mozart Dijk’ met standjes voor hapjes en drank, met muzikale animatie van jonge Musici.

Het Concert Start om 20u30 en eindigt om 22u00. Waarna er nog muzikale animatie door muzikaal ensemble ‘Grupetto’ voorzien is met walsen en Tango’s op de ‘Mozart Dijk’c

Tickets

Ticket 15 euro – Staanplaats (achteraan de zaal), bezoekers morgen zelf een zitje meebrengen.

Ticket 25 euro – Gereserveerde zitplaats.

Ticket 50 euro Silver VIP – Parking naast de parkeertoren op de Badenlaan, 8434 Westende

Ticket 150 euro Golden VIP – Gereserveerde zitplaats op de eerste rijen in het centrale blok, parking naast de concertsite, walking diner vanaf 18u00 in de Rotonde.

Lokatie:

Zeedijk 300, 8434 Middelkerke

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist