Partners van Klassiek Centraal

Kyzoe is een full-service hostingprovider met een toekomstgericht aanbod aan diensten voor de digitale business van vandaag en morgen. Ons aanbod is gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten. Naast klassieke webhosting bieden we servers, SSL certificaten, cloudoplossingen, e-commerce en nog veel meer. We beheren een registratiedienst voor domeinen en bieden resellers de mogelijkheid om zelf als webhost op te treden. 

Wil je meer weten over Kyzoe.be en het aanbod klik hier.

ArtistsUnited vzw is een onafhankelijke organisatie. Enkele enthousiaste professionals creëerden deze organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de mensen die werken in de creatieve en artistieke sector. 

  • Zij reikt de hand naar andere organisaties om de krachten te bundelen, bijvoorbeeld om te werken rond dossiers zoals het kunstenaarsstatuut. 
  • ArtistsUnited werkt met en voor mensen uit de sector. ArtistsUnited is er voor àlle creatieven, kunstenaars en technici.
  • Artists United helpt iedereen, ongeacht hun statuut: werknemer, freelancer, zelfstandige, zaakvoerder, bestuurder van een vzw, afgestudeerde? U kan bij ons terecht. 
  • ArtistsUnited verterkt steeds vanuit uw belangen en uw te bereiken doel.

Wil je meer weten over de geschiedenis en de MISSIE van deze organisatie, lees dan hier verder.

Het Kursaal wordt in één adem uitgesproken met de Stad aan Zee: Oostende. Het is een mythische plaats met een boeiend verleden dat teruggaat tot in de negentiende eeuw. De rode draad doorheen het Kursaal is ‘ontspanning’. Alle zintuigen worden er geprikkeld met muziek, dans, kunst, lekker eten, vertier, plezier en… de geur en de rust van de zee.

Het kursaal heeft een zeer divers aanbod, bekijk de Kalender hier.

Blijf op de hoogte

Abonneer je op de klassiek Centraal nieuwsbrief en mis geen enkel artikel van onze website.

één email per week op donderdag om 10.00 uur.