Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Van een “boy wonder” tot een rijzende ster als counter-tenor: Alois Mühlbacher is een van de meest opwindende artiesten op zijn gebied. Afkomstig uit de smederij van het befaamde en traditionele St. Florian Jongenskoor, heeft hij zijn carrière bijna naadloos voortgezet van jonge sopraan-solist tot counter-tenor. Vandaag treedt hij op aan de zijde van gerenommeerde dirigenten als Martin Haselböck, Ivor Bolton en Dorothee Oberlinger met ensembles variërend van historisch geïnformeerde formaties tot symfonieorkesten.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Op zijn release Nisi Dominus – Stabat Mater is Alois Mühlbacher te horen naast de Floriaanse sopraansolist Christian Ziemski en het Ensemble Scaramouche. Op het programma staan Giovanni Battista Pergolesi’s Stabat Mater en Antonio Vivaldi’s Nisi Dominus, twee zwaargewichten uit het sacrale repertoire van de Italiaanse barokmuziek, vol melodische schoonheid en virtuoze intermezzo’s.


koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende