Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Een veel voorkomend genre op de piano sinds Franz Schubert, er zijn veel minder impromptus voor de harp dan men zou denken. Sarah O’Brien, jarenlang eerste harpiste van het Concertgebouworkest Amsterdam en de Mu00fcnchner Philharmoniker, presenteert hier een compendium van alle impromptus voor harp. Ze heeft zowel bekende werken als verrassende rariteiten verzameld, die ze aanvult met 20e-eeuwse composities en kruidt met een paar 18e-eeuwse juweeltjes die ook bij uitstek geschikt zijn als arrangementen voor haar instrument.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.