Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Enige tijd geleden deed onder jonge pianisten een verhaal de ronde over een collega die – wellicht op basis van een weddenschap – een Scarlatti-sonate had geschreven, dat wil zeggen een imitatie van een Scarlatti-sonate.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

De componist in kwestie leek zo tevreden met zijn werk dat hij het presenteerde op pianowedstrijden en zelfs prijzen won voor de beste interpretatie van een Scarlatti-sonate. Scarlatti heeft zoveel sonates nagelaten dat het zelfs voor specialisten onmogelijk lijkt ze allemaal te kennen. De originaliteit van Domenico Scarlatti’s 15 sonates, nu opgenomen door de pianiste Maria Clementi, staat buiten kijf.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende