Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

In dolce abbandono

Beschrijving:

De in Zuid-Afrika geboren mezzosopraan Megan Kahts studeerde aan de University of Music and Performing Arts in Wenen, waar ze sinds 2009 woont. Ze zingt internationaal en is gespecialiseerd in de uitvoering van oude en hedendaagse muziek en won felbegeerde prijzen op prestigieuze concoursen. Ze is zowel een podiumbeest als een kamermusicus. Ze begon haar muzikale opleiding als pianiste en begon een zangcarrière als tiener in Zuid-Afrika voordat ze haar vaardigheden aanscherpte in het hart van de klassieke muziektraditie in Europa.

Het Carestini Ensemble Vienna is opgericht door Megan Kahts uit collega-musici met wie ze nauw heeft samengewerkt aan verschillende barokopera- en kamermuziekprojecten. Het ensemble is voornamelijk gespecialiseerd in werken uit de achttiende eeuw. Händel, Hasse, Gluck, Caldara en andere componisten componeerden partijen en rollen voor de stem van de castraat Giovanni Carestini, naar wiens geest het ensemble is vernoemd. Alle leden van het ensemble zijn gevestigd in Wenen en zijn gespecialiseerd in historische uitvoeringspraktijk, dat wil zeggen dat ze spelen op historische instrumenten.

Te koop bij: 

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende