Ysaÿe: 6 Sonatas for Violin solo Op. 27

“Welkom in de oneindige vioolwereld van Ysaÿe’s muziek. Alles wat Eugène Ysaÿe (1858-1931) schreef verrijkt onze vioolliteratuur op ongekende wijze. Aangezien elke sonate is opgedragen aan een bepaalde violist, heeft elk werk een navenant onherhaalbaar, individueel karakter. Om dit nog eens extra te benadrukken heb ik besloten elk werk in een andere Weense sfeer op te nemen. Veelzijdig en moedig, compromisloos zijn ideeën volgend over hoe de viool kan en moet klinken – hij opent ook een onbegrensde horizon voor ons, de uitvoerders, om deze klanken te ‘belichamen’.”

– Elena Denisova

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist