Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Het bos is altijd een belangrijke plek geweest voor Olivia Gay. Ze zwerft alleen door het bos en luistert niet alleen naar de stilte, maar ook naar het geroezemoes. Het is een plek van creatie waar haar cellistische instincten worden gewekt en waar ze rust kan vinden buiten de stad. In 2022 heeft ze haar krachten gebundeld met die van het Office national des foru00eats (ONF) om het publiek bewust te maken van dergelijke ruimtes door toeschouwers uit te nodigen voor concerten die in het hart van het bos of op een natuurlijke plek worden gegeven.

Dit album zet dit project voort en bevat werken van Jacques Offenbach, Camille Pu00e9pin, Edward Elgar, John Luther Adams en Max Richter; het programma als geheel staat onder de auspiciu00ebn van het prachtige Stille Woud van Antonin Dvou0159u00e1k, dat ook zijn naam leende aan dit initiatief.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.