Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

In de afgelopen twintig jaar is de in Polen geboren en in Moskou gevestigde Mieczysu0142aw Weinberg (1919-96) erkend als een van de belangrijkste stemmen in de twintigste-eeuwse muziek, in aanzien gelijk aan zijn goede vriend Dmitri Sjostakovitsj. Dit vierde en laatste deel van zijn muziek voor viool solo, viool en piano en twee violen is het enige overzicht dat al deze werken in aanmerking neemt. Het presenteert muziek variu00ebrend van een beginnend zekere vroege partituur van de tiener Weinberg tot werken waarin zijn persoonlijkheid volledig gevestigd en onmiddellijk herkenbaar is.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.