Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Deelnemers bekend van De warmste nacht van het talent

Het programma van De warmste nacht van het talent is bekend. Uit een selectie van 27 inzendingen werden 4 deelnemers uitgekozen om hun warmste muzikale project voor te stellen in Mechelen.

Op donderdag 7 december om 19u opent de Sint-Pieter en Paulkerk in Mechelen de deuren om het muzikaal talent te verwelkomen. Dit via een nieuw project van Festival van Vlaanderen Mechelen: De warmste nacht van het talent. Dit gratis project kadert mee in de context van Mechelen houdt je warm. Op het programma staan vier ensembles en artiesten die hun warmste muzikale project voorstellen.

Sweete Devils, met contratenor Korneel Van Neste en Justin Glaie op theorbe, neemt je mee in het verhaal van de Vlaamse Theorbe, van schilderij tot instrument. Duo Apus stelt een preview voor van hun nieuwste project Ecoduct, met saxofonist Andrea Van Acker en cellist Alexandre Bughin. Tubiste Berlinde Deman laat je de bijzondere klanken van de serpent ontdekken. Tenslotte slaan organist Tom Van Der Plas en danseres Oona Van Aken de handen in elkaar voor de première van Axis Mundi met muziek van Philip Glass en J.S. Bach.

Nieuwsgierig? Lees het hele programma op lunalia.be

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende