Voice.Academy is er ook voor ùw stem

Goed nieuws voor de stem: Voice.Academy 2.0 werd boven de doopvont gehouden! Voice.Academy brengt vanaf heden een borrelend netwerk van expertise en contacten samen rond de stem, in al zijn facetten. U kan bij Voice.Academy  terecht voor o.a. workshops, lezingen en masterclasses, steeds gegeven door gepassioneerde en ervaren pedagogen.

Of iemand nu zingt of acteert, leerkracht of kleuterleid(st)er is of verzorg(st)er in een kinderdagverblijf, verkoper, advocaat of telefonist… de stem is voor velen een essentieel onderdeel van het (professioneel) functioneren. Een gezonde stem is dan cruciaal.  Voice.Academy wil voor elke bewuste stemgebruiker een aanspreekpunt zijn.

Met de lancering van Voice.Academy 2.0 zijn ook de inschrijvingen voor een gevarieerd aanbod aan workshops en masterclasses gestart.  Zo vindt u op de website (https://voice.academy/) alvast meer informatie over o.a. de workshops Stemergonomie en Acteren voor zangers alsook de International Voice Masterclass.

Voice.Academy is een volledig onafhankelijke Academy, en selecteert zijn (gast)docenten uit een uitgebreid internationaal netwerk van experten uit verschillende sectoren.

Voice.Academy wil uitgroeien tot een vaste waarde in een internationale omgeving, met unieke opleidingen en toonaangevend onderwijs. Het vakkundig organiseren van lessen, stages, lezingen, workshops en masterclasses zijn hierbij essentieel, net zoals partnerships met geëngageerde partners.

 

 


  • WAT:  Lancering van the Voice Academy
  • WIE: Teun Michiels, Andrew Miller, Andrew Wise, David Cantens, Stefaan Van den Putte, Annelies Labaere, Piet Ceuppens
  • Foto: ©Voice.Academy

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist