Veni – Songs of Christmas II

December is een tijd van wachten en hoop. Veni – kom! De liedjes op dit album omvatten vele nuances en stemmingen, van vreugde en jubelende viering tot diepe melancholie en verlangen. Ze bewegen zich tussen volksliederen, Engelse kerstliederen en traditionele kerstliederen uit verschillende tijden en regio’s, tussen Bach en Ives, Bulgarije en Noorwegen. Sommige liederen hebben het verstrijken van het jaar als thema, de cyclus van de natuur en het ritme van het dagelijks leven. In andere gevallen ontmoeten we het kleine kind in de stal, kwetsbaar en toch enorm krachtig.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: