Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

De ontdekking in 2015 van een 15e-eeuws perkamenten chansonnier dat nog in de originele band zat, was des te verbazingwekkender omdat het twaalf voorheen onbekende, anonieme chansons bevatte. De meeste zijn rondeaux, variu00ebrend van eenvoudig tot verfijnd en sierlijk; vele dragen muzikale aanwijzingen dat ze zijn geschreven door de grootste componisten van die tijd. In deze opname zijn ze gecontextualiseerd met andere bekende liederen, maar in de Leuvense varianten. Net als bij de opname van Chansonnier Cordiforme (jpc 4481788) maakt Ensemble Leones gebruik van verschillende uitvoeringsmogelijkheden, van een a capella ensemble tot een mix van instrumenten en stemmen.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende