Tielens: Shades of Light

Shades of Life is een nieuw album met klassieke maar moderne pianomuziek, met een reeks stukken waarin traditionele elementen worden verweven met frisse nieuwe muzikale verhalen, die complexiteit en toegankelijkheid in gelijke mate delen.

Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van de stukken van het album. Zoals de componist in de boekje aangeeft: “Muziek vertelt vaak een verhaal. Het kan gaan over een gebeurtenis in de natuur, een episode in het leven of de relatie tussen twee mensen. Of het kan gaan over de innerlijke gevoelens die je zou kunnen ervaren als je in een kampvuur staart, herinneringen ophaalt aan de grote reis van het leven of nadenkt over een van de talloze facetten ervan. Shades of Life is een verzameling van dergelijke verhalen. Als een vlinder verkent het verschillende bloemen op een schijnbaar lukrake manier, van het ene verhaal naar het andere, elk met zijn eigen kleuren, textuur en timbre.”

logo Kinyobi Music

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Laatste berichten