Thomas speelt het hard. Wie doet mee?

Thomas Vanderveken maakt voor Canvas een reeks over klassieke muziek. Speciaal voor die reeks gaat hij op een jaar tijd het pianoconcerto van Edvard Grieg leren spelen. Op 7 december 2017 zal hij het concerto uitvoeren, samen met Brussels Philharmonic.

En er is nog een plaats vrij op het podium! Thomas zoekt partners in crime die ook een groot werk willen instuderen. Voel je je aangesproken, kies dan een partituur die je over een jaar helemaal in de vingers wilt hebben. Schrijf je in op canvas.be. Daar kan je in de loop van het jaar ook je vorderingen tonen in korte filmpjes.

Midden september kiest Thomas tien kandidaten uit alle inzendingen. Die tien mogen op 28 oktober optreden voor een professionele jury. De winnaar mag op 7 december 2017 als voorprogramma van Thomas het podium op.

Thomas speelt het hard is een initiatief van Canvas in samenwerking met DKO / VerDi, Brussels Philharmonic, De Bijloke en Klara.

Bekijk de oproep

Wie mag meedoen?

Iedereen, jong en oud kan deelnemen aan deze wedstrijd, behalve als je werkt voor de VRT of de VAR. Als je een muziekopleiding in het hoger kunstonderwijs volgt of hebt gevolgd mag je ook niet deelnemen.

Inschrijven kan vanaf nu tot zondag 5 maart.

schrijf je nu in!

meer info op www.canvas.be/thomas-speelt-het-hard

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist