Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

De vijf werken op ons Vol. 8 bieden een fascinerende dwarsdoorsnede van Telemanns vioolconcerten vanaf de vroege creaties uit de Eisenach-periode (1708-1712) tot de jaren 1730, toen de componist zijn Musique de table publiceerde als een in heel Europa zeer gerespecteerd musicus. En ook de genres en instrumentaties op deze CD zijn divers: concerten voor twee en drie soloviolen staan naast een Violetta-dubbelconcert en Telemanns enige concertouverture met twee soloviolen. “De rijkdom aan compositorische en stilistische varianten getuigt van een componist die zichzelf voortdurend opnieuw uitvond, of die dat door zijn grote veelzijdigheid niet hoefde te doen. Weer een juweel in de Telemann kroon van cpo.” (klassik. com op Vol. 7) Ook hier overtuigt de Wallfisch Band met frisheid, de beste innerlijke ensemblebalans en groot respect voor elkaar, wat resulteert in een hoorbaar vriendelijke muzikale samenwerking.


Preview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.