Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Taneyev was een leerling van Tchaikovsky en leraar van Rachmaninov en Scriabin. Tijdens zijn leven werd zijn kamermuziek algemeen beschouwd als gelijkwaardig aan die van de grote Weense meesters. Het Strijktrio in Es groot, oorspronkelijk geschreven voor viool, altviool en de zelden gehoorde tenor altviool, is een volwassen werk met echo’s van Mozart en Beethoven. Het Pianokwartet in E-groot is een grootschalig, hartstochtelijk werk, sonoor en melodieus, met een transfiguratieve schoonheid. Het heeft altijd een eervolle plaats behouden in het Russische repertoire.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.