Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Dit zijn de Supernova's 2024

De spanning bereikte haar hoogtepunt tijdens de Supernova-competitie van 2024, en we zijn verheugd de stralende winnaars aan te kondigen! De onbetwiste winnaars van deze prestigieuze muzikale wedstrijd zijn het Aglica Trio en het Susato Trio, die de jury hebben betoverd met hun buitengewone talent en zich de hoofdprijs van Supernova 2024 hebben toegeëigend. Bovendien heeft Trio Susato niet alleen de jury weten te bekoren maar ook het publiek, waardoor ze de felbegeerde publieksprijs in de wacht sleepten.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Een welgemeende felicitatie gaat uit naar alle finalisten: Aglica Trio, Fiona & Chiara Alaimo, Phasma Trio en Susato Trio. Hun uitzonderlijke bijdragen hebben de competitie naar ongekende hoogten getild. Onze dank gaat ook uit naar het enthousiaste publiek en naar DE SINGEL, die met warmte en gastvrijheid hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement.

De winnaars van Supernova 2024 worden niet alleen in de schijnwerpers gezet op Klara en Musiq3, maar ze krijgen ook de eer om een indrukwekkende tournee te maken met concerten in verschillende Belgische cultuurcentra. De kick-off van deze tournee wordt gegeven door beide ensembles tijdens het Klarafestival, met een laureatenconcert dat plaatsvindt in Bozar op zondag 10 maart 2024.

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende