Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Suoni Selesti, “Hemelse klanken”  combineert werken voor stemmen (solo en/of in verschillende koorformaties) met pure instrumentale muziek. De volgende werken worden gecreëerd door professionele zangers en muzikanten:

Tot de uitvoerders behoren de ‘Ghent Singers’: 16 professionele zangers samengebracht door Jolien De Gendt onder leiding van Joris Derder en het ‘Ataneres Ensemble’ onder leiding van Tom Deneckere. Dimos de Beun zal het klavecimbelconcert creëren en op de piano sommige van de koorstukken begeleiden.

De toegangsprijs van € 18 (voorverkoop, 20 € de dag van het concert) omvat niet enkel een fantastisch concert maar voorziet ook in een drankje op de receptie na afloop. Aangezien alle werken de week voordien professioneel worden opgenomen, is er de mogelijkheid om na het concert tegen een introductieprijs de cd’s aan te schaffen. Tickets kunnen worden besteld via email naar st****************@te*****.be. UiTPAS houders betalen 10€.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende