Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

“Tijdens de lockdown periode heb ik mijn debuutalbum als componist geschreven en opgenomen en dit album is op 21 oktober van dit jaar verschenen op het Amerikaanse platenlabel Andelain/Yarlung Records. Op 1 november volgde de fysieke CD die in de Benelux verdeeld wordt onder het distributielabel van OutHere music.

Het album omvat één lang werk voor strijkkwartet, live electronics en twee voice-overs. De teksten van de voice-overs zijn gebaseerd op de meditaties van Marcus Aurelius; het album zelf heet dan ook Meditations for String Quartet.

Een eerste deel uit dit album ging al in avant-première eind vorig jaar op het Klara-programma Nachtbaders en de eerste single ging begin dit jaar in avant-première op de Franse klassieke radiozender Accent 4.”

Koben Sprengers


Logo yarlung

Preview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

https://www.youtube.com/watch?v=vGBaS7TGmgw&list=PLHE4bvcQVS7LZg0td2YIwCrFWbIWZeIOF&index=3

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.