Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Na het succes van hun CD Still Schubert neemt het Alfama Kwartet, in zijn nieuwe samenstelling, een nieuw album op gewijd aan de verscherpte romantiek in de muziek van Mendelssohn en Schumann.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

So Far so Close, deze schreeuw, deze kreet die de geluidsruimte scheurt. Far Fanny and Close Clara of het tegendeel. Twee vrouwelijke namen onlosmakelijk verbonden met de namen van Mendelssohn en Schumann, hier verenigd in hun melancholische tinten en romantische uitbundigheid als een lange liefdesbrief die het verdriet van de scheiding benadrukt. Het Kwartet van Patrick Leterme, sol, etherisch en koraal, versmelt de tessituren van de vier leden van de mysterieuze en subtiele formatie die het strijkkwartet.

Het programma van het Quatuor Alfama brengt de diversiteit van de relationele banden naar voren, en onthult zo zijn eigen aandeel van intimiteit.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.