Silent Landscapes

Deze CD is gebaseerd op werken die zijn gecomponeerd voor het MMS-project (Mediterranean Miniature Sketches) van de pianiste en op reeds bestaand, door haar geselecteerd materiaal. Tijdens dat project werden in totaal 70 werken in het openbaar uitgevoerd in verschillende landen rond de Middellandse Zee, de meeste als wereldpremière.

Elk van de 32 miniaturen vertelt zijn eigen unieke verhaal, maar als geheel vormen ze een beschrijvend werk dat beelden, gevoelens en klankkleuren combineert om het grote verhaal van de pianist te vormen. Erato rangschikte de stukken in deze volgorde zodat ze bij haar verhaal passen, aangezien het Middellandse Zeegebied – een gemeenschappelijk referentiepunt voor alle componisten uit Griekenland, Italië, Spanje en Portugal – zowel als motief als inspiratie diende.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: