Schubert in Love

De Frans-Amerikaanse zangeres Rosemary Standley volgt hier haar succesalbum Love I Obey op en wendt zich na de barok nu tot de Duitse romantiek. Voor haar project met Sandrine Piau en het Ensemble Contraste heeft zij enkele van de bekendste en populairste liederen en instrumentale stukken van Franz Schubert uitgekozen. In arrangementen van Johan Farjot en met gasten als jazztrompettist Airelle Besson, gitarist Kevin Seddiki en drummer Jean-Luc di Fraja, verankert zij zijn muziek in de ritmes en tradities van vreemde landen. Er is waarschijnlijk geen nadrukkelijker manier om het cliché van Schubert als braaf Biedermeier componist te weerleggen.

alpha-classics-20211119155650-logo

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Laatste berichten