Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

De productieve productie van Claudio Santoro omvat een cyclus van 14 symfonieu00ebn die algemeen wordt erkend als de belangrijkste in zijn soort uit Braziliu00eb. Alle werken in dit programma komen uit Santoro’s opmerkelijke laatste decennium, waarin hij meer traditionele en eclectische stijlen koppelde aan zijn eerdere experimenten. Zowel het Concerto Grosso als de Drie Fragmenten over BACH werden geschreven voor studentenorkesten, maar zijn niettemin substantiu00eble stukken die zijn beheersing van het schrijven voor strijkers tonen. De Elfde Symfonie is een van de dichtste en meest dramatische van de cyclus, waarvan de finale explodeert in een evocatie van de opening van Brahms’ Eerste Symfonie, terwijl de Twaalfde Symfonie een ongebruikelijke ‘sinfonia concertante’ is voor negen solisten en orkest.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.