Samen houden we cultuur open

Naar aanleiding van de veiligheidsraad van 3 december, gelden er nieuwe maatregelen voor indoor evenementen. Bozar begrijpt de ernst van de gezondheidssituatie en blijft solidair met de zorgsector: de curve moet naar beneden.

Deze nieuwe maatregelen treffen de reeds zwaar beproefde culturele sector hard, maar we streven ernaar om ook in deze uitdagende omstandigheden cultuur te blijven aanbieden. Hiertoe leven we de protocollen (CST, mondmasker, afstand, ventilatie…) zorgvuldig na om iedereen een veilig en aangenaam moment van cultuur te bezorgen. Bozar is a safe space!

Voor Bozar betekenen de nieuwe maatregelen concreet het volgende:

  • De evenementen en de grote concerten van dit weekend – Jonathan Fournel op zaterdag en het Belgian National Orchestra met Hugh Wolff en Brannon Cho op zondag – gaan door zoals gepland.
  • De huidige lopende tentoonstellingen blijven gewoon open: de dubbelexpo van David Hockney, de STARTS Prize en Solid Senses van het architectuurbureau URA.
  • Voortaan wordt aan alle bezoekers vanaf 6 jaar gevraagd om een mondmasker te dragen, vanaf de ingang van het gebouw.
  • Vanaf maandag 6 december worden alle evenementen beperkt tot 200 personen. De klanten die reeds tickets hebben voor evenementen vanaf 6 december worden via mail op de hoogte gebracht of het evenement uitgesteld of geannuleerd wordt. Bozar biedt ook de mogelijkheid tot terugbetaling aan.

De horecazaken Bozar Restaurant en Café Victor blijven open tot 23u. U vindt alle concrete details op onze website, via deze link.

 

Tags

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: