Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Sinds zijn oprichting meer dan vijfentwintig jaar geleden heeft het kamerkoor Accentus zich met hart en ziel ingezet voor het a capella repertoire: onder leiding van zijn dirigente en oprichtster Laurence Equilbey heeft het een indrukwekkende discografie uitgebracht die de maatstaf vormt in deze muziek.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Voor deze nieuwe opname, de eerste voor Alpha, draagt ze de leiding van het ensemble over aan Christophe Grapperon, sinds 2013 de geassocieerde dirigent: ‘Het kan nooit vaak genoeg gezegd worden: het a capella repertoire is een Heilige Graal van de vocale muziek! Het is een zintuiglijke ervaring die direct toegankelijk is voor iedereen, maar veeleisend en vaak atypisch voor de luisteraar.’ Hahn en Saint-Sau00ebns staan op het programma van dit album in prachtige koorwerken die eenvoud en expressieve kracht combineren en waarvan sommige nooit eerder zijn opgenomen.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.