Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Deze kleurrijke reis door verschillende tijden en plaatsen markeert de eerste opname van de Italiaanse dirigent Alessandro Crudele en het London Philharmonic Orchestra voor Linn. Aan het roer van het flamboyante LPO heeft de veelzijdige dirigent een compendium van programmatische werken opgenomen die het artistieke leven van Ottorino Respighi omspannen.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Beginnend met een van zijn eerste meesterwerken, het evocatieve en soms epische Pini di Roma is een botanische reis door Rome op verschillende tijdstippen van de dag. Het meer impressionistische reisverslag Impressioni brasiliane, het resultaat van een reis die Respighi maakte in Braziliu00eb, is doordrenkt met lokale muziek en cultuur en dateert uit de rijpe jaren van de componist. In dezelfde geest beschrijft het late ballet Belkis, regina di Saba ditmaal een mythologische reis; het weinig bekende werk verhaalt over de route van de koningin door de woestijn om Salomon, koning van Israu00ebl, te ontmoeten op wie zij verliefd is.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.