Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Met het duo Zala en Val Kravos is een dubbelster ontstaan die nog lang zal blijven schitteren. Dit jonge duo heeft een groot potentieel, zoals hun debuut-cd bewijst.

Zala Kravos, geboren in juli 2002 in Slovenië, kwam voor het eerst in aanraking met muziek in Brussel toen ze drie jaar oud was, en begon op haar vijfde met pianolessen in Luxemburg, waar ze met haar gezin woont. Toen ze zes was, ging ze naar het conservatorium van de stad Luxemburg, waar ze alle pianodiploma’s en verschillende diploma’s notenleer en theorie behaalde. In 2019 werd ze – met uitzonderlijke toestemming – toegelaten tot het Bachelor of Music honors programma aan het Royal College of Music in Londen.

Val Kravos werd in augustus 2004 geboren in Slovenië. Toen hij vijf was, begon hij met pianolessen in Luxemburg, waar hij sinds 2007 woont. Op zijn zesde werd hij lid van het conservatorium van de stad Luxemburg. Daar studeerde hij piano, muziektheorie en verschillende andere theoretische vakken. Hij nam deel aan verschillende workshops en masterclasses in Luxemburg en Frankrijk. Als een van de beste studenten van zijn conservatorium was hij lange tijd lid van de groep “Piano Kids Luxembourg, ” die in Luxemburg en internationaal optreedt. Van 2018 tot 2020 studeerde hij aan de Musica Mundi School in België, een speciale instelling voor getalenteerde jonge musici uit de hele wereld, onder andere bij Jacques Rouvier. Sinds kort wijdt hij zich samen met zijn oudere zus Zala aan kamermuziek en specifiek vierhandig repertoire.


koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.