Piano achter het Gravensteen met Florian Noack

De 26-jarige Belgische toppianist Florian Noack is in Vlaanderen nog altijd een soort “geheime tip”. Hoe dat precies komt, is eigenlijk een mysterie, want met zijn internationale carrière, zijn bijzonder rijk gevulde concertagenda, zijn 4 cd’s, 2 Diapasons d’Or en de prestigieuze International Classical Music Award (ICMA) die hij op 1 april kreeg uitgereikt in Leipzig, is hij aan een steile opmars bezig.

Als kers op de kaart werd hij op 24 april door Les Octaves de la Musique uitgeroepen tot Artiest van het Jaar. Prijsuitreiking op maandag 29 mei in Brussel, uitgerekend de dag na zijn recital in Gent J.

Het werd dan ook de allerhoogste tijd dat het Vlaamse publiek kennis met hem mag maken

Organisator Erik Vertriest is bijzonder verheugd hem te gast te hebben in het kader van zijn pianorecitalreeks Piano achter het Gravensteen, die in april van vorig jaar werd gelanceerd.

Piano achter het Gravensteen is perspartner van Klassiek Centraal. Het concert wordt gepresenteerd door  hoofdredacteur Veerle Deknopper.

Reserveren: Erik.Vertriest@skynet.be


  • WIE: Florian Noack
  • WAT: Piano achter het Gravensteen
  • WAAR: Cultuurkapel Sint-Vincent, Sint-Antoniuskaai, 9000 Gent. Deuren open vanaf 19.15 uur
  • WANNEER: zondag 28 mei, 20 uur
  • Foto: m.t.
  • Tickets: voorverkoop: € 16 voor volwassenen en € 10 voor studenten – aan de kassa: resp. € 20 en € 14

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in:

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist