Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

“Voor mij is elk van mijn symfonieën een heel continent op zich”, zei een van de grootste symfonisten van onze tijd, de Deense componist Per Nørgård (°1932). Zijn muziek komt voort uit een onverzadigbare drang om de verschijnselen van de wereld en de mogelijkheden van de muziek te onderzoeken, en zijn acht symfonieën zijn mijlpalen in de loop van zes decennia. Deze 4-CD-box van de symfonieën bevat boeiende uitvoeringen die bij hun eerste uitgave veel superlatieven van de critici oogstten en een fascinerend inzicht geven in het symfonische denken van de 90-jarige Nørgård, componist van het beroemde “Infinity Principle”.

muziek in de kapel partner van Klassiek CentraalPreview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende