Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Onder zijn artiestennaam Parra for Cuva heeft de in Berlijn woonachtige Nicolas Demuth een wereldwijde reputatie opgebouwd als een volleerd producer van elektronische muziek die gekenmerkt wordt door diepgang en filigraan. Zijn “Wicked Games”-cover (het nummer is meer dan 150 miljoen keer beluisterd) met zangeres Anna Naklab opende vele deuren en ruimtes voor hem, die hij vulde met zijn latere composities en producties, waardoor hij een vaste plaats veroverde in clubs en op grote festivals wereldwijd. Nu liet Parra voor Cuva zich van een heel andere kant zien – zo lijkt het op het eerste gezicht – en is toch meer zichzelf dan misschien ooit tevoren.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Met zijn solo piano album “Belle de Nuit” brengt hij een ode aan de piano, zijn trouwe metgezel sinds zijn jeugd, en laat daarbij bijna ongegeneerd zien dat hij ook het analoge klavier betoverend goed beheerst en zijn publiek bij het beluisteren ervan zowel verrast als moeiteloos meeneemt naar een nog niet eerder verkende klankwereld. “Belle de Nuit” onthult echter een andere dimensie van Parra for Cuva, die zelfs met veel understatement en bescheidenheid een artiest laat horen die zich in een intieme setting zonder grote productiemiddelen presenteert en zo sterk en fascinerend klinkt dat je je bijna betrapt op de gedachte dat je hem misschien hebt onderschat – maar ja, hij kan ook piano spelen. Geen twijfel mogelijk.


Preview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende