Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

© Remco Havinga

Nederlands Kamerkoor presenteert videoserie The Personal Archive Sessions

Het Nederlands Kamerkoor opent het nieuwe seizoen online, met de vijfdelige videoserie The Personal Archive Sessions. Centraal staan de persoonlijke verhalen van de zangers van het Nederlands Kamerkoor. Samen met hun collega’s voeren ze door hen zelfgekozen muziek uit en vertellen ze in intieme interviews over hun vak en hun leven.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Zingen is schitterend én kwetsbaar. Dat weten de zangers van het Nederlands Kamerkoor als geen ander. Wie zijn deze toppers van de internationale koorwereld? Wat maakt dat ze telkens opnieuw het beste in zichzelf naar boven willen halen, wat beweegt ze, wat ontroert ze?
 In The Personal Archive Sessions vertellen de zangers van het Nederlands Kamerkoor hun persoonlijke verhaal.

Tido Visser – artistiek directeur: ‘Met The Personal Archive Sessions willen we schitterende muziek laten horen, maar ook de zangers van ons koor op een andere, persoonlijke manier introduceren bij de kijker.’

In vijf afleveringen zingen zij door henzelf gekozen muziek en vertellen ze over hun vak, over hun leven, over hun liefde, over hun schitterende kwetsbaarheid. De serie werd opgenomen op locatie in Zaandam. Een huiskamerachtige sfeer biedt de ideale entourage voor een serie persoonlijke gesprekken en intieme uitvoeringen.

Tussen 7 september en 5 oktober publiceert het Nederlands Kamerkoor wekelijks een nieuwe aflevering op http://www.nederlandskamerkoor.nl. De video’s zijn ook te bekijken op het Youtube kanaal van het koor.

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende