Muziekhuys44

Muziekhuys44

In het voormalige historische herenhuis van Alexander De Vos gelegen in de Bernard Van Hoolstraat 44 te Koningshooikt zullen er vanaf september vele muzikale activiteiten plaatsvinden.

Als hoofdactiviteit zijn er de vioollessen, gegeven door violiste Martine Beernaert. Klavierlessen geeft Bart Rodyns. In de vakantieperiodes zijn er verschillende muzikale workshops.

Niet-schoolse vioollessen

In het Muziekhuys44 staan jij en je viool centraal. Of je nu pas met toonladders begint, of jouw viool na lang weer oppakt. Of je nu al net boven de muziekstandaard uitkomt, of er hoog bovenuit torent … hier krijg jij vioolles op niveau en … op jouw persoonlijke niveau.

Spelplezier primeert

In het Muziekhuys44  moet je niet presteren. Hier mag je schitteren. Belangrijk is dat de leerling met plezier zijn/haar vioolspel verbetert. Daarom genieten de leerlingen – naast de wekelijkse vioollessen in Lier – van toffe samenspelmomenten met de andere leerling-violisten.

Tags

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: