Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

tekst: Toon Pans (Voorzitter Marnixring Mechelen)

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Jo Haazen is een bijzondere en gepassioneerde musicus, die het grootste deel van zijn succesvolle loopbaan wijdde aan het Vlaamse instrument bij uitstek : de beiaard. Marnixring Internationale Serviceclub zal om die reden aan de heer Jo Haazen de Marnixring Erepenning uitreiken op zaterdag 16 oktober 2021 te Mechelen.

Marnixring Internationale Serviceclub (MRIS) heeft tot doel de Nederlandse taal- en cultuurgemeenschap te dienen door :

Jaarlijks huldigt MRIS een natuurlijke of rechtspersoon die geen lid is van MRIS en die zich hoogst verdienstelijk heeft gemaakt in de geest van de bovenvermelde doelstellingen. Dit jaar valt deze eer te beurt aan Vlaams musicus en vooraanstaand beiaardier Jo Haazen.

De laureaat

De volledige carrière van Jo Haazen schetsen in enkele luttele lijnen is onmogelijk maar hier toch een beperkte opsomming van een aantal belangrijke verwezenlijkingen en prijzen uit zijn mooi gevulde loopbaan:


INFO:

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.