Marin Marais | Jean-Guihen Queyras & Alexandre Tharaud

Jean-Guihen Queyras en Alexandre Tharaud zijn geen onbekende van elkaar. Samen geven zij regelmatig concerten én hebben zij menig opname uitgebracht op harmonia mundi zoals bijvoorbeeld Compliceswerken voor cello en piano van Claude Debussyen Schuberts Arpeggione sonate voor cello en piano. Deze maand brengen beiden muziek uit van de virtuoze Franse gambaspeler en componist Marin Marais  (1656-1728), maar dan nu uitgevoerd op piano en cello!

Op 17 januari 2023 zullen Jean-Guihen Queyras en Alexandre Tharaud o.a. werken van Marin Marais uitvoeren in het Concertgebouw Amsterdam.

image001
logo.1637167388.5734560490

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: