Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Francesco Mancini is een van de vele ten onrechte verwaarloosde componisten, wiens oeuvre nauwgezet wordt onderzocht, bestudeerd, uitgevoerd en opgenomen door prijzenswaardige musici, die hun publiek zowel een historisch document als een artistiek creatief resultaat bieden. Zijn operastijl is bijzonder aangrijpend in de pathetische stukken; hij geeft blijk van zorg en vaardigheid in de instrumentatie, alsmede van een scherp gevoel voor de harmonische aspecten; zijn recitatieven zijn intens, expressief en gediversifieerd, en zijn aria’s tonen zijn geleidelijke evolutie in de richting van een toenemende complexiteit van stijl en structuur.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.