Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Maciej Skrzeczkowski wint MA Competitie 2023!

De 60e editie van de MA Competitie zit er weer op. De winnaar is gekend. De jonge klavecimbelspeler Maciej Skrzeczkowski wint de eerste prijs! De tweede prijs en de publieksprijs gaan naar Dmytro Kokoshynskyy. Gabriel Smallwood wint het brons en de Luigi Ferdinando Tagliavini-prijs.

Het MA Concours – gestart in 1964 – is uitgegroeid tot een ongeëvenaarde talentenpool als prestigieus internationaal muziekconcours. Elk jaar krijgen getalenteerde jonge musici van over de hele wereld de kans om in dialoog te treden met professionele musici op het gebied van oude muziek en zo hun artistieke prestaties te perfectioneren. MA Competition versnelde de internationale carrière van vele bekende musici, waaronder Christophe Rousset (°1961), Kristian Bezuidenhout (°1979), Dmitry Sinkovsky (°1980), Jean Rondeau (°1991) en Justin Taylor (°1992).

MA Competition is een uniek platform voor opleiding en professionele integratie van jonge kunstenaars met als doel nieuw talent te ontdekken en nieuwe ontmoetingen mogelijk te maken. Het unieke ervan komt voort uit de plaats die het inneemt in het hart van MA Festival.

Als winnaar van deze editie ontvangt Maciej een geldprijs en een uitnodiging om op te treden tijdens een reeks concerten in binnen- en buitenland, waaronder een plaats in de volgende editie van MA Festival, en de kans om een cd op te nemen met het internationaal gerenommeerde label Ricercar.

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.