Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Leo Blech is vandaag hoogstens bekend als operadirigent in Berlijn, een functie die hij bijna een halve eeuw bekleedde tot hij op de vlucht sloeg voor de nationaal-socialisten. Als componist beleeft hij tegenwoordig een welverdiende renaissance, want zijn composities – meestal opera’s, maar ook orkestwerken en orkestliederen – zijn heerlijk laatromantisch en ontroerend. Christopher Ward en het Akens Symfonie Orkest hebben de complete orkestwerken van Blech (met en zonder koor) opgenomen. Zij worden aangevuld met enkele orkestliederen voor zang en orkest.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.