Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Koningin Elisabethwedstrijd met toch nog 64 kandidaten

Nadat de KEW Piano 2020 uitgesteld moest worden, zoals alles, omwille de coronacrisis, is er beslist om deze sessie nu toch te laten plaatsvinden, zij het zonder publiek. Op 3 mei startte de eerste ronde met 64 kandidaten.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

Loting

Wegens de geldende veiligheidsmaatregelen zijn de kandidaten een week vroeger toegekomen dan voorzien. Bij aankomst testten ze allen negatief en verbleven ze in quarantaine bij hun gastgezin in afwachting van een tweede test vóór hun optreden in de eerste ronde die momenteel volop aan de gang is.

Uitzending: van de eerste ronde tot en met de laureatenconcerten

Aangezien er geen publiek in de zalen aanwezig zal zijn, hebben we ervoor gezorgd dat men geen noot van de optredens zal moeten missen. De VRT, de RTBF en onze partner Proximus wilden in deze moeilijke periode een extra inspanning leveren. Vanaf de eerste ronde worden alle optredens live gestreamd op onze website. Het wegvallen van de ticketverkoop voor het tweede jaar op rij is een serieuze streep door de rekening voor onze vzw. Daarom zullen we het publiek de kans bieden om tijdens de live streaming op onze website een vrij bedrag te schenken om de jonge pianotalenten van deze wedstrijdsessie te ondersteunen.

Juryleden

De samenstelling van de jury kan van ronde tot ronde verschillen, maar de juryleden zetelen telkens in de hele ronde waarvoor ze gevraagd zijn. Lijst van de voltallige jury van deze pianosessie : Gilles Ledure (Voorzitter), Jean-Philippe Collard, Nelson Goerner, Ralf Gothóni, François-Frédéric Guy, Daejin Kim, Momo Kodama, Paul Lewis, Aleksandar Madzar, Jean-Claude Vanden Eynden, Elisso Virsaladze, Alexei Volodin en Shai Wosner.

Nieuwsbrief

Meer Lezen

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.