Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Het Europese muziekleven in de 18e eeuw was veel diverser dan het huidige repertoire doet vermoeden. Zo getuigt de publicatie van de werken van Jakob Friedrich Kleinknecht (1722-1794) tot in Londen en Parijs van het uitzonderlijk hoge aanzien dat zijn tijdgenoten eraan hechtten. De huidige selectie van triosonates met het ensemble La Cantonnade is een even verrukkelijke als belangrijke herontdekking van een vandaag weinig bekende componist, die niet in de laatste plaats bijdraagt tot het belichten van het rijke muzikale erfgoed van Zuid-Duitsland in de (pre-)klassieke tijd.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.