JOSEPHINE B – EEN LEVEN IN REVUE gaat succesvol in première en brengt een ware ode aan icoon Josephine Baker

Op donderdag 6 oktober, was het zover… de allerlaatste premièrevoorstelling van producent Judas TheaterProducties stond op het programma in het Fakkeltheater. Met de voorstelling Josephine B. – een leven in revue liet de producent maar al te graag zien hoe je kan stoppen in stijl met een ware apotheose. Het aanwezige publiek was dan ook laaiend enthousiast en bedacht het hele team en de cast met een staande ovatie. Regisseur Martin Michel, auteurs Frank Van Laecke en Allard Blom en componist Sam Verhoeven blikken trots terug op de prestatie van deze cast met Sandrine in een gouden hoofdrol als Josephine Baker.

Producent Sam Verhoeven mag meteen ook twee extra voorstellingen aankondigen op 22 en 29 oktober, telkens om 15 uur: “Na de try-outs en op deze première zijn de reacties hartverwarmend. Judas is toe aan zijn laatste hoofdstuk, maar dat wordt meteen één van de mooiste van allemaal.”
Momenteel zijn al meer dan 60% van de tickets verkocht. Wie er bij wil zijn, mag niet te lang meer wachten, want op 8 december valt het doek definitief. Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze allerlaatste creatie van producent Judas TheaterProducties. JOSEPHINE B.- EEN LEVEN IN REVUE gaat van start op 1 oktober 2022 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: