JONGE SOLISTEN WELKOM OP 5DE EDITIE BRASSCHAAT KLASSIEK

Brasschaat Klassiek en artistiek directeur Robert Groslot willen bij de volgende editie Brasschaat Klassiek jong talent (- 15 jaar) de kans geven om op te treden met The Groslot Gala Orchestra. Jonge solisten die deze buitenkans willen grijpen sturen voor eind november per mail een video met een instrumentale uitvoering naar jongesolist@brasschaatklassiek.be.

Alle klassieke instrumenten zijn welkom. De maestro zal de ingezonden stukken beoordelen en enkele jonge musici selecteren die in december zullen uitgenodigd worden voor een auditie. De geselecteerde jonge kandidaten worden persoonlijk gecontacteerd.

De vijfde editie van Brasschaat Klassiek vindt plaats op vrijdag 13 (jawel) en zaterdag 14 juli 2018 in het Gemeentepark van Brasschaat. Organisator Klassiek in ’t Groen gaat dus opnieuw voor twee muziekavonden en heeft de bedoeling van de lustrumeditie iets speciaals te maken.  Het initiatief met de jonge solisten kadert reeds in deze plannen.

De online ticketverkoop voor Brasschaat Klassiek 2018 is open. Brasschaat Klassiek is een organisatie van Klassiek in ’t Groen vzw, in samenwerking met het Cultuurcentrum Brasschaat.

Brasschaat Klassiek 2018, op vrijdag 13 en zaterdag 14 juli 2018 in het Gemeentepark van Brasschaat, aan het kasteel.  Start concerten telkens om 20 uur, terrein open om 18 uur.

Tickets: wandelticket: € 10,00; gereserveerde stoel: € 20; Silver VIP: € 40.


  • WAT & WIE: Brasschaat Klassiek: Jonge solisten en The Groslot Gala Orchestra
  • WAAR & WANNEER: 13 & 14 juli 2018, Gemeentepark Brasschaat (aan het kasteel)

Gerelateerde Artikelen

Krijg elke donderdag een overzicht in je mailbox van alle artikelen die geplaatst zijn op Klassiek Centraal. Schrijf je snel in: