Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

A House of Call is een cyclus van oproepen, sommaties, toespraken en gedichten voor groot orkest. Het bevat geluiden en stemmen die Heiner Goebbels heeft opgenomen en verzameld tijdens reizen, onderzoek en toevallige ontmoetingen. Het is dus een direct antwoord op de geschiedenis van deze opnamen en hun complexiteit, rauwheid en charisma. In het wereldlijke “Responsorium” begeleidt en ondersteunt het orkest, bestaande uit leden van het Ensemble Modern, de stemmen – soms beantwoordt het ze, soms daagt het ze uit.

muziek in de kapel partner van Klassiek Centraal


1280px-ECM_Records.svg

Preview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.