Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Gather is een muzikaal foerageerproject van het Maxwell Quartet dat verschillende onderdelen van de Schotse traditionele muziek samenbrengt in nieuwe composities voor strijkkwartet. Het album bevat muziek van 1200 tot nu, waaronder het oude Keltische gezang van de Inchcolm Antiphoner, vissersliederen, pijpmarsen van de Western Isles en Shetland Reels. Het is een sfeervolle bewerking van traditionele muziek die tot leven wordt gebracht door de unieke natuurlijke en ongekunstelde speelstijl van de Maxwells.

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende