Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze website is vernieuwd, geef zelf je evenementen in. Heb je een fout gezien. Mail ons!

Een onderdompeling in de muziek van de Grande Écurie, die bestond uit de stallen en bijbehorende militaire muziekensembles aan het Franse hof. Op het programma staat muziek die ooit hofceremonies en gebeurtenissen begeleidde van Hendrik IV tot Lodewijk XIV. Aangezien ook rekening wordt gehouden met de ontwikkeling van de instrumentenbouw, biedt het de mogelijkheid om de bijzondere klankkleuren van elk tijdperk te horen, met name de eerste opname van de gereconstrueerde “Bande de Grands Hautbois” uit het begin
17e eeuw in zijn oorspronkelijke bezetting met twaalf dubbelrietinstrumenten.Preview en koop link*

*Als u een aankoop doet via bovenstaande link krijgen wij een kleine vergoeding. Zo kunnen we u blijven voorzien van recensies en artikelen. Door iets via onze link te kopen, steun je ons in het schrijven van nieuwe artikelen. Producten worden voor jou nooit duurder als je gebruikmaakt van onze links.

© Klassiek Centraal – build & hosted door Kyzoe.be

Join Us

Subscribe Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. ex ullamcorper bibendum. Vestibulum in mattis nisl.

Doe Mee en Win kaarten voor FLOW FEstival in OOstende