OPENLUCHTCONCERT 2022

Programma

  • 11:30 – Opera Ballet Vlaanderen
    Van de zucht naar grenzeloos genot in Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny over de verschroeiende passie van Tristan und Isolde naar het onontwarbare web van liefdesintriges in Mozarts Le nozze di Figaro… Het seizoen 2022-2023 in Opera Ballet Vlaanderen staat helemaal in het teken van verlangen. Soli, Koor en Orkest van het huis maken een wervelende tour d’horizon van onze opera- en dansprogrammering in een ontspannen openluchtconcert.

  • 18:00 – Re-Mix Orchestra
    Of het nu volleerde musici zijn of enthousiaste beginnelingen: in het Re-Mix Orchestra is iedereen welkom! Ook dit seizoen bezet een spiksplinternieuw ensemble het podium op het Sint-Jansplein om hun opzwepende creaties op het publiek los te laten. Onder leiding van Paul Griffiths en samen met muzikanten van het Antwerp Symphony Orchestra brengt het Re-Mix Orchestra een programma met multi-talent N’Faly Kouyaté: laat je verrassen en verwacht je alvast aan funky afrobeats.
  • 19:30 – Antwerp Symphony Orchestra
    Swingende jazz riffs, zuiderse ritmes en nu en dan een golf van wondermooie lyriek: dat mag het Sint-Jansplein verwachten tijdens het altijd sfeervolle openluchtconcert van het Antwerp Symphony Orchestra. Liesbeth Devos, een van de mooiste stemmen van Vlaanderen, en dirigent Jaume Santonja kiezen de grootste hits uit het œuvre van Gershwin, Bernstein en Puccini om de zomer gepast af te sluiten.

Het evenement is afgelopen.

Datum

04 sep 2022
Verlopen!

Tijd

11:30

Locatie

Sint Jansplein
Sint Jansplein, Antwerpen
Categorie

Organisator

Antwerp Symphony Orchestra
Antwerp Symphony Orchestra
Telefoon
+32 (0)3 213 54 06
Email
tickets@antwerpso.be
Website
https://www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl
QR code

Discussion about this mec-events

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist