Home Events - Klassiek Centraal Tentoonstelling Expo Quinten Clause en Els Wuyts – De vlaagheid

Expo Quinten Clause en Els Wuyts – De vlaagheid

De vlaagheid is een samentrekking van ‘vlaag’ en ‘vaagheid’. Els Wuyts en Quinten Clause nodigen je uit om zelf betekenis aan hun bevlogen schilderwerken te geven.

Els Wuyts

Els schildert vanuit een groot ongeduld en een persoonlijk ‘moeten’. Ze heeft een typische toets die doorheen haar oeuvre terugkomt. Haar werk houdt het midden tussen abstractie en expressionisme. Van la beauté du tristesse over bloemetjes, bloemetjes naar beer en een half. Welkom in utopia.

Els Wuyts werd geboren in Geel en studeerde architectuur. Daarna ging ze als zelfstandig visual artist aan de slag: video graphics, fotografie, art directing, … Kijken is haar passie.

Quinten Clause

In een minimalistische en directe stijl schildert Quinten Clause de denkbeeldige oorden uit zijn droomwereld. Figuratie en abstractie lopen vaak door elkaar. Door zijn achtergrond in webdesign en videogames gebruikt hij soms vormen of composities die eerder uit de wereld van de digitale beeldvorming komen. Deze zijn niet altijd te herleiden tot de schilderkunst.

Quinten Clause groeide op in Turnhout, waar hij ook tekenacademie volgde. In 2006 studeerde hij af in de richting animatiefilm aan het Sint-Lukas in Brussel.

Vernissage

Je bent van harte welkom op de vernissage van De vlaagheid op vrijdag 10 november om 20 uur in Moktamee – Francesco Campus, Bovenrij 30.

Het evenement is afgelopen.

Datum

11 nov 2023 - 03 dec 2023
Verlopen!

Meer Info

014-21 90 88

Locatie

Moktamee - Francesco Campus (via gele poort naast Bar Bier)
Moktamee - Francesco Campus, Herentals
Website
https://www.moktamee.be/
Categorie
QR code

Discussion about this mec-events

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist