Goeyvaerts String Trio

Duet for two string trios

Duet for two string trios is de nieuwe creatie van Claire Croizé, gemaakt op uitnodiging van en samen met het Goeyvaerts Strijktrio. Het stuk is gebaseerd op twee strijktrio’s van de hedendaagse klassieke componist Charles Wuorinen, waarvan de geschiedenis een halve eeuw overspant. Het eerste werd gecomponeerd in 1968, het tweede in 2018, wanneer het Goeyvaerts String Trio het speelde in het Guggenheim New York. ECCE-getrouwen Emmi Väisänen en Jason Respillieux voegen hun stem toe aan de compositie.

We krijgen een samenspel van pure dans en muziek, vol intimiteit en lyriek, intens en ontregelend, zoals de tijd waarin we leven. De muziek van Wuorinen, beïnvloed door Stravinsky en verwant aan Schoenberg, voert ons mee naar een wereld die niet in een hokje past. Deze wereld, complex en verwarrend als ze is, maakt het bestaan van dans mogelijk.

Het Goeyvaerts Strijktrio bestaat uit Fedra Coppens (viool), Kris Matthynssens, (altviool) en Pieter Stas (cello). Ze zijn bekend in de wereld en in eigen regio. Fedra en Pieter kennen we bovendien als leerkrachten aan AMWD Bornem.

www.ec-ce.be
www.stringtrio.net

Basistarief: € 24,00
Vriendenpas: € 22 | -19 tarief: € 12 | Kansentarief: € 4,8 | Kansentarief -19: € 2,4 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0

Het evenement is afgelopen.

Datum

27 okt 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 21:30

Kosten

€24.00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem
Website
https://www.terdilft.be
Categorie
INSCHRIJVEN
QR code

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist