Home Events - Klassiek Centraal Concert Canto Ostinato – Simeon ten Holt

Canto Ostinato – Simeon ten Holt

Het meest populaire klassieke muziekstuk van Nederland, Canto Ostinato, komt naar je toe dit najaar! Het wereldwijd optredende pianoduo Scholtes & Janssens brengt een ode aan de componist van dit werk, Simeon ten Holt, die dit jaar 100 jaar oud zou zijn geworden. Canto Ostinato staat bekend om de meditatieve en ontspannen sfeer, maar ook om de spannende uitvoeringen die nooit hetzelfde zijn; de musici – op 2 vleugels – kunnen de meer dan 200 verschillende secties namelijk naar willekeur variëren en herhalen.

Voor wie?
Van jong tot oud, of je nog nooit een klassiek concert hebt bijgewoond, of een doorgewinterde luisteraar bent: Canto Ostinato is geschikt en interessant voor iedereen. Het concert duurt circa 75 minuten en na afloop is er gelegenheid voor koffie, thee of een borrel. Je kan actief luisteren, maar ook heerlijk ontspannen, alleen, met vrienden, familie of als gezellige date-avond.

Pianoduo Scholtes & Janssens
Pianoduo Scholtes & Janssens staat bekend om zijn betoverende klank en hun intense en energieke optredens. Ze traden wereldwijd op, van New York tot Japan. Hun debuut in de befaamde Carnegie Hall werd door de Amerikaanse pers geprezen als ‘het hadden net zo goed 25 of 30 vingers kunnen zijn, zo groots en samengesmolten was hun klank.’

Het evenement is afgelopen.

Datum

16 nov 2023
Verlopen!

Tijd

20:15 - 21:30

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Johanneskerk
Johanneskerk
Westsingel 30, 3811 BB Amersfoort
Categorie

Organisator

Pianoduo Scholtes en Janssens
Email
PR@100jaartenholt.nl
Website
100 jaar Ten Holt
QR code

Discussion about this mec-events

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist