Home Events - Klassiek Centraal Concert Theatervoorstelling BOZE BEJAARDEN: Een tragikomische operette & deurenkomedie met o.a. Jaak Van Assche & Wine Dierickx

BOZE BEJAARDEN: Een tragikomische operette & deurenkomedie met o.a. Jaak Van Assche & Wine Dierickx

‘Boze Bejaarden’ is een tragikomische operette van en over onze tijd. Het is een comedy of errors, een deurenkomedie met veel misverstanden en romantische, suikerige en warme momenten. Tegelijkertijd is het, zoals dat hoort in operette, ook een scherpe kritiek op onze omgang met ouderen.

Emilienne heeft een relatie met haar masseur Nestor. Het is dik aan, ze zijn smoorverliefd en genieten van hun hereniging, na een lange periode waarin ze elkaar niet mochten ontmoeten. Enkele buren zien het met lede ogen aan. Het geluk van het prille koppel confronteert hen met oude wonden. Ze bedenken een plan met onvoorziene gevolgen: iedereen in de omgeving wordt erin meegesleurd.

‘Boze Bejaarden’ wordt gebracht als een live luisterspel: de acteurs, zangers en musici nemen verschillende rollen aan om het verhaal tot leven te wekken. Annelies Van Parys arrangeerde aria’s uit het klassieke operette-repertoire en schreef nieuwe muziek bij tekst en libretto uit de pen van Gaea Schoeters en Annelies Verbeke.

Het evenement is afgelopen.

Datum

19 feb 2023
Verlopen!

Tijd

20:00

Meer Info

Info & tickets

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg
QR code

Discussion about this mec-events

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist